KRS247.no

Henter værvarsel...

Patricks kåret til et av Norges beste ølsteder

Det brukerstyrte nettstedet ratebeer.com har kåret den populære puben til et av Norges beste ølsteder. Avdelingslederen og ølkelneren mener dette henger sammen med mange års målrettet arbeid.

– Vi har feiret 8-årsjubileum, og vi har jobbet hardt med det å skape stamgjester, forteller avdelingsleder Halil Mullaliu.

Patricks er et av byens mest populære spise- og drikkesteder, og det er ikke tilfeldig skal vi tro de to på bildet.

Krevende ølimport

Det er ikke bare bare å sette opp en velkomponert og spennende ølmeny i Norge. Det kan ølkelner Eirik Trondsen fortelle.

– Det er ikke bare å velge og vrake. Man må tenke på at firmaer som importerer ikke alltid tar inn det en selv synes høres kult og bra ut, så vi er nødt til å jobbe mye for å få på plass en meny slik vi ønsker den. Men sammen med importfirmaet så finner vi frem noen gode løsninger og kombinasjoner. Det blir en veldig god meny til slutt, sier Trondsen.

Dog er aldri ølmenyen ferdig skrevet. Det kommer stadig nye ting.

– Vi finner ei bestillingsliste og plukker det vi synes høres bra ut! Så er prosessen med importselskapene igang igjen, ler ølkelneren.

Unge ledere, stor arv

Både Trondsen og Mullaliu er, som forholdsvis unge menn, obs på den arven staben nå forvalter.

– Vi må fortsette å ta vare på gjester slik at de blir nye stamgjester. De må føle seg velkommen med én gang de kommer inn, og det er noe vi jobber med hver eneste dag, forteller Mullaliu.

Han og Trondsen tror at den irske ideen om at alle er velkommen er i ferd med å fascinere også de yngre utelivsbrukerne i Kristiansand. Patricks er stedet de voksne går for å slippe unna de under 21 år i helgene. Likevel kan det tyde på at de unge omfavner den irske plassen i Kristiansand. Særlig når man tenker på at kåringen har basert seg utelukkende på tilbakemeldinger og anmeldelser på nettstedet Ratebeer.

– Vi merker at stadig flere unge kommer innom og er interessert i det vi tilbyr på ølfronten, forteller Mullaliu.