Annonse

Pål Rake om livet, musikken, VG, og valentinsdagen


Artisten Pål Rake er innom studio for en uformell prat i fredagens morgensending. Foto: Pål Rake

Han kommer fra Egersund, ble for alvor kjent etter «The Voice» og slipper nå et nytt album. Pål Rake spiller i kveld konsert i Kristiansand, og tok turen innom studio i dag for en prat om alt mulig.

– Jeg elsker henne. Hadde jeg vært like gammel som henne, eller hun hadde vært litt yngre, så hadde vi giftet oss, sier Pål Rake.

Det sier Rake når «Respect» av Aretha Franklin fades ned i studio. Om Aretha Franklin kunne giftet seg med ham er en annen sak.

– Absolutt ikke. Jeg er konfliktsky, men omsorgsfull, sier han.

Pål fortsetter å fortelle om hva slags planer han har for ham og kjæresten på valentinsdagen. Det er egentlig hemmelig, så han håper hun ikke hører på.

Hør mer om musikken, livet, nerver, kjærlighet, plata og alt annet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer