Annonse

25-åring har tilstått ran av bensinstasjon


En 25 år gammel mann som i går ble i går pågrepet og mistenkt for det væpnede ranet av Shell-stasjonen på Gartnerløkka i Kristiansand i august i fjor har nå tilstått forholdet. Det opplyser politiet i Kristiansand til Fædrelandsvennen.

– Han har tilstått forholdet, og det han sier stemmer overens med politiets funn i saken, sier Øystein Jørgensen, leder av personavsnittet ved Kristiansand politistasjon til avisen.

Mannen som er norsk statsborger og en tidligere kjenning av politiet, ble pågrepet på Lund i Kristiansand uten dramatikk i går ettermiddag.

Ranet skjedde like før midnatt den 27. august i fjor. Raneren holdt en sort pistol ned mot gulvet under ranet. Han kom seg unna med et mindre pengebeløp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar