Annonse

Pågrepet for å helle bensin på kirketrappa


Frikstad kirke i Randesund (Foto: Randesund menighet - randesund.no)

En person er pågrepet av politiet etter at han skal ha helt bensin utenfor inngangspartiet til Frikstad kirke i Randesund.

– Det ser ikke ut som om han har prøvd å tenne på bensinen. Når vi får en sånn melding og vet at dette er snakk om ei gammel trekirke, fører det til full utrykning fra vår side. Politiet var raskt på stedet, og kjente sterk bensinlukt. De søkte gjennom bygget, og trakk seg deretter ut. Like etter ble mannen pågrepet like i nærheten, forteller operasjonsleder i Agder politidistrikt Lars Hyberg til Fædrelandsvennen.

Operasjonslederen sier til VG at det var et observant vitne som kontaktet politiet.

– Vitnet hadde møtt en mannsperson gående vekk fra kirken. Han bar på bensinkanner og ga uttrykk for at han hadde helt bensin rundt kirken. Vi rykket ut til stedet med både ambulanse og brannmannskap, sier Hyberg til avisen.

Mannen skal være tilhørende i Randesund, og vil bli fremstilt for lege.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer