Annonse

Pågrepet etter ran med hammer og kniv


To personer er i natt pågrepet etter et ran på Shellstasjonen ved Brennåsen. I følge operasjonssentralen skal raneren ha stukket fra stedet med tobakk.

– Det var en gjerningsperson som truet med kniv og hammer, forteller operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Politiet mottok meldingen klokka 03.10, og sendte straks krimteknikere til stedet. Videomaterialet som ble sikret fra åstedet skal ha vist at vedkommende stakk fra stedet på en sykkel.
Etter å ha søkt i området, fant politiet til slutt  to personer på en adresse i nærheten. På adressen ble det også funnet deler av ransutbyttet, og begge personene ble pågrepet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer