Annonse

Overnatter foran rådhuset i protest


Foto: Olav Grendstad

En gjeng aksjonister har slått opp telt foran rådhuset i Kristiansand. De demonstrerer mot parkeringshus under torvet i Kristiansand. Planen er å overnatte frem til hovedmarkeringen som er onsdag morgen.

Da er det varslet en storaksjon utenfor Rådhuset i forbindelse med at kommunalutvalget i Kristiansand kommune skal behandle saken. Formålet til aksjonsgruppen er å få saken om parkeringskjeller under torvet utsatt til etter valget.

Akjsjonsgruppen mener at en så viktig sak ikke kan hastebehandles på slutten denne bystyreperioden, når et nytt bystyre med nye folk og en annen sammensetning, som også skal overta ansvaret for dette, meget mulig vil komme fram til en annen konklusjon.

Kommunalutvalget skal behandle saken klokka 08.30.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer