68 736 retter ble servert under festivaluka «Spis for 100» sist uke. Det er nesten 30 000 flere enn i fjor.

Prosjektleder for «Spis for 100″, Henning Ross Vestavik, er overlykkelig over resultatet. Han tror mye av årsaken er at de foran årets matfestival fikk med seg store serveringssteder som Big Horn og Egon. Begge bidro i likhet med 46 andre spisesteder til å ha en rett på menyen til 100 kroner.

– Det har blitt en festival folk ser frem til, og folk reiser både i fra Grimstad og Mandal for å besøke Kristiansand under nettopp denne uken, sier Vestavik og skryter samtidig også av at årets meny inneholdt retter fra blant andre Nepal, Kina, Tyrkia, Burma og Marokko.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/190260052″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]