Annonse

Over 255 000 kroner til Røde Kors


Foto: Pantelotteriet

2014 ble et rekordår for Pantelotteriet. Som et resultat av dette får Røde Kors i Vest-Agder et rekordbidrag på 255 610 kroner.

Pantelotteriet finnes på ulike panteautomater som står utplassert i 1 845 butikker over hele landet der du kan trykke på Røde Kors-knappen fremfor den vanlige pantelappen for å gi beløpet til Røde Kors med en sjanse om å vinne toppremien på 1 million kroner. Ifølge tall fra Pantelotteriet har 15 prosent av kundene hos Meny Rona valgt å bidra til lotteriet og dermed også Røde Kors.

Men det er kundene hos Rimi på Fagerholt som har bidratt med mest penger i regionen med hele 115 887 kroner.
– Pantelotteriet har blitt en svært viktig inntektskilde for våre lokalforeninger og vi er glade for at så mange menneskene i Vest-Agder velger å støtte oss med panten sin, sier Erik Lølandsmo, daglig leder i Vest-Agder Røde Kors i en pressemelding.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar