Annonse

Oppsigelser hos National Oilwell


National Oilwell Varco sine lokaler i Kristiansand. Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

National Oilwell Varco har besluttet å gå til oppsigelser. Klokken 11 i formiddag gikk det ut e-post til alle de 5000 ansatte i NOV i Norge. 

– Dette var dessverre helt nødvendig å gjøre med tanke på den markedssituasjonen som er nå, sier kommunikasjonsdirektør Dag Nordbøe til KRS247.

Ledelsen har ikke tatt noen avgjørelse på hvor mange som må gå, eller hvilke avdelinger som blir rammet. Det er heller ikke bestemt når oppsigelsene vil komme.

– Vi har ikke tidfestet dette, for vi vil ha en god prosess med våre tillitsvalgte først, understreker Nordbøe.

Det er fremdeles stor aktivitet hos NOV på grunn av gamle ordrer som ikke er levert, men det er ikke kommet inn nok ordrer.

– Det kan skje ting som endrer situasjonen, men når vi analyserer så vil dette ligge så langt frem i tid at vi uansett måtte gjøre noe nå, sier Nordbøe.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer