Annonse

Opplever sin beste sommer


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Hetebølgen gjør at folk finner måter å kjøle seg ned på, en av disse er iskrem og Henning-Olsen Is har eventyrlige utfordringer med å møte etterspørselen.

– Vi har hatt litt problemer med å ha fullt sortiment. På grunn av bra vær i hele Nord-Europa så har det lagt press på underleverandørene våre, både med å få emballasje frem, samt en del råvarer har vært forsinket, sier administrerende direktør Paal Hennig-Olsen i Hennig-Olsen Is til Dagens Næringsliv.

Fokuset for isprodusenten nå i fellesferien blir å sikre nok produksjon av bestselgerne, fordi den største begrensningen skal være at de ikke har nok kvalifisert personale.

Tall viser at Hennig-Olsen Is hadde en økning på 30 prosent i mai, mens den var på mer enn 20 prosent i juni.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer