Annonse

Ønsker tips om knivdrap


Arkivfoto: Pål Lomeland

Politiet vil gå fra dør til dør i løpet av dagen for å innhente opplysninger i forbindelse med knivdrapet i Kvadraturen i natt.

Det skal dreie seg om tre svenske statsborgere som skal ha tilknytning til den leiligheten hvor den polske mannen i 40-årene skal ha vært i.

– Alle tre har tilknytning til leiligheten. Vi vet hvem de er fra før, men jeg kan ikke kommentere hvordan, sa etterforskningsleder Øystein Jørgensen på en pressekonferanse i formiddag.

Politiet kan ikke gå inn på om det er vitner som har sett selve drapet. Men de har avhørt flere vitner og vil fortsette med vitneavhør, dørbanking og mottak av tips gjennom helga.

– De som har informasjon vet kanskje ikke om den er viktig for politiet eller ikke. Vi ønsker de skal melde seg, slik at vi kan avgjøre om det er viktig informasjon, sier Jørgensen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer