Annonse

Ønsker flere tjenester i Sørlandsparken


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Legesenter og konsertscene rett ved Sørlandssenteret? Lederen av Sørlandsparken Næringsforening mener man må kunne tilby helsetjenester, idrettsaktiviteter og kultur i Sørlandsparken. Kommunen vil verne om Kvadraturen.

– Mulighetene for å tilby helsetjenester, idrettsaktiviteter, opplevelse og kultur blir sterkt begrenset dersom forslag til ny reguleringsplan for Sørlandsparken blir vedtatt, sier daglig leder Erik Rostoft i Sørlandsparken Næringsforening til NRK.

Han ønsker å kunne tilby spesialtjenester i Sørlandsparken for å kunne konkurrere med økende netthandel. Han viser også til at det bygges ut store boligfelt øst i Kristiansand kommune, og at flere innbyggere vil ha Sørlandsparken som sitt naturlige sentrum i fremtiden.

Verner om sentrum

Saksbehandler i Kristiansand kommune, Eirik Martens Svensen, behandler den nye reguleringsplanen. Han mener man må se bredere perspektiver i fremtiden.

– Det er viktig å ikke legge til rette for det som kan gå utover andre bysentrum som Kvardaturen, sier Svensen til statskanalen.

Den nye reguleringsplanen har høringsfrist 20. februar.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar