KRS247.no

Henter værvarsel...

Ønsker flere natteravner i hele Agder

For første gang på 25 år inviterer natteravnene i Kristiansand i samarbeid med politiet til inspirasjonskonferanse. Kjartan Myklebust håper dette vil skape mer engasjement rundt arbeidet som ravnene gjør og samtidig få flere synlige i hele regionen.

– Vi er veldig populære når vi er ute på gaten og er synlige for folk, men det er litt vanskelig å få folk til å bli med. Vi ønsker med denne konferansen å opptre som fyrlys for hele regionen, sier natteravnkoordinator Kjartan Myklebust til KRS247.

Han sier at formålet med konferansen er å informere litt om hvordan man skal opptre som natteravn og gi litt mer informasjon på hvordan det er å være ute i gatene. Natteravnmiljøet er ganske ulikt i de forskjellige kommunene der noen er i startfasen, noen har et godt tilbud, mens andre sliter med rekrutteringen.

Myklebust kan også fortelle at til tross for at fristen for påmelding gikk ut i dag, er den nå fjernet fordi Hotell Norge, som er stedet konferansen holdes, skal kunne ha plass til alle som vil være med.

– Vi har passert femti påmeldte i dag, og det er jeg fornøyd med, men jeg synes folk bare må komme, sier han og oppfordrer alle til å ta turen til konferansen som er gratis.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/199666813″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]