Annonse

Ønsker flere natteravner i hele Agder


Foto: Alf Otto Fagermo

For første gang på 25 år inviterer natteravnene i Kristiansand i samarbeid med politiet til inspirasjonskonferanse. Kjartan Myklebust håper dette vil skape mer engasjement rundt arbeidet som ravnene gjør og samtidig få flere synlige i hele regionen.

– Vi er veldig populære når vi er ute på gaten og er synlige for folk, men det er litt vanskelig å få folk til å bli med. Vi ønsker med denne konferansen å opptre som fyrlys for hele regionen, sier natteravnkoordinator Kjartan Myklebust til KRS247.

Han sier at formålet med konferansen er å informere litt om hvordan man skal opptre som natteravn og gi litt mer informasjon på hvordan det er å være ute i gatene. Natteravnmiljøet er ganske ulikt i de forskjellige kommunene der noen er i startfasen, noen har et godt tilbud, mens andre sliter med rekrutteringen.

Myklebust kan også fortelle at til tross for at fristen for påmelding gikk ut i dag, er den nå fjernet fordi Hotell Norge, som er stedet konferansen holdes, skal kunne ha plass til alle som vil være med.

– Vi har passert femti påmeldte i dag, og det er jeg fornøyd med, men jeg synes folk bare må komme, sier han og oppfordrer alle til å ta turen til konferansen som er gratis.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer