Annonse

Ønsker å være et sannhetsvitne


SVs førstekandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana.| Foto: Glenn Th. Faannessen

SVs førstekandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana, velger å reise til Middelhavet for å selv oppleve flyktningsituasjonen på nært hold. Dette er det eneste riktige, mener hun.

– Jeg ønsker å være et sannhetsvitne for hva som foregår der nede. Dessuten har Kristiansand et tett bånd til den greske øya Lesbos, og det forplikter synes jeg, sier Lesamana til KRS247.

Det er ti dager til valget, og SV kjemper hardt for å kunne representeres i bystyre i Kristiansand. Partiets førstekandidat vil ikke undervurdere lokale utfordringer, men hun mener handling er det eneste riktige fremfor å sitte i et panel og snakke om dette.

– En skal ikke kimse av at man har lokale utfordringer også. Nå begynner jeg dog, kanskje uriktig, å bli lei av en navlebeskuende problematikkmens vi samtidig står overfor en av de verste krisene siden andre verdenskrig, sier Lesamana.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer