KRS247.no

Henter værvarsel...

Ønsker å være et sannhetsvitne

SVs førstekandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana, velger å reise til Middelhavet for å selv oppleve flyktningsituasjonen på nært hold. Dette er det eneste riktige, mener hun.

– Jeg ønsker å være et sannhetsvitne for hva som foregår der nede. Dessuten har Kristiansand et tett bånd til den greske øya Lesbos, og det forplikter synes jeg, sier Lesamana til KRS247.

Det er ti dager til valget, og SV kjemper hardt for å kunne representeres i bystyre i Kristiansand. Partiets førstekandidat vil ikke undervurdere lokale utfordringer, men hun mener handling er det eneste riktige fremfor å sitte i et panel og snakke om dette.

– En skal ikke kimse av at man har lokale utfordringer også. Nå begynner jeg dog, kanskje uriktig, å bli lei av en navlebeskuende problematikkmens vi samtidig står overfor en av de verste krisene siden andre verdenskrig, sier Lesamana.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/222328335″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]