Annonse

Ønsker å anke hallikdom


Arkivfoto: Pål Lomeland

Den 29 år gamle rumeneren som har blitt dømt til fengsel i åtte måneder for hallikvirksomhet, er sterkt uenig i dommen mot ham.

Det sier mannens forsvarer Fisnik Baki til NRK Sørlandet.

Det var i november i fjor at han og en 29 år gammel kvinne kom til Kristiansand med bil fra SuperSpeed. Ifølge dommen skal kvinnen og mannen ha kjørt rundt i Norge og tilbudt prostitusjon via mobilappen Airbnb.

Mannen skal ha brukt falsk identitet og var etterlyst i hjemlandet Romania hvor han var dømt til fengsel i fire år for menneskehandel.

Da de leide en leilighet i Kristiansand, fattet utleier mistanke og begynte å overvåke paret. Vedkommende skal da ha kontaktet politiet som pågrep mannen i januar i år.

– Det er utvilsomt at mannen har visst hva kvinnen har holdt på med, heter det i dommen fra Kristiansand tingrett.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer