Annonse

Omsetningsrekord på Handelens dag


Fra Skippergaten under Handelens dag 2015 | Foto: Pål Lomeland

Butikkene i Kvadraturen omsatte for ca. fire prosent mer enn i fjor under årets store handledag. Dette er likevel godt bak den prosentvis veksten som enkelte butikker oppnådde i fjor. 

Det forteller Harald Andersen, leder i Kvadraturforeningen i Kristiansand til Fædrelandsvennen.

Harald Andersen speider utover folkehavet på Handelens dag - Foto: Pål Lomeland

Harald Andersen speider utover folkehavet på Handelens dag – Foto: Pål Lomeland

– Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Handelens dag. Selv om det var en solrik dag som kan være hemmende for omsetningen, viser det seg at folk var kjøpelystne også i år. Jeg vil si at rekorden vi nådde i fjor var helt spesiell.

For under Handelens dag i fjor hadde flere butikker en omsetning på 30 prosent mer enn året før.

– Det er variasjoner i bildet også i år, hvor mange butikker viser til at de slo fjorårets tall ettertrykkelig, mens andre ikke klarte å nå fjorårets tall, forteller Andersen til avisen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer