Annonse

Økt eiendomsskatt og flere lærere


SVs gruppeleder i Kristiansand, Melissa Lesamana. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Det er noen av hovedemnene i SVs alternative budsjett for Kristiansand kommune. Partiet gjør også som Arbeiderpartiet, og øker kommunens gjeld. Partiets gruppeleder omtaler gjeldstaket som noe fiktivt.

– Vi er for en ansvarlig politikk. Her har økonomidirektøren godkjent SVs budsjettforslag. Vi gjør ikke dette for moro skyld og galskap, sier partiets gruppeleder, Melissa Lesamana, til KRS247.

Det blir noe mer gjeld med SV, men partiet ønsker å øke eiendomsskatten mer enn Arbeiderpartiet foreslår. Lesamana ser på eiendomsskatten som omfordelende og derfor viktig for partiet.

– Vi ser vårt snitt til å gjeninnføre den på nivået fra tidligere perioder til å omfordele kraftig til det vi mener er viktigst, nemlig barn og unge.

Lesamana mener også at vedlikehold og oppgradering av bygg som Dvergsnes skole som skal slippe å slite dersom SV får gjennomslag. Hele budsjettet kan leses i Politisk Agenda hos Kristiansand kommune.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer