KRS247.no

Henter værvarsel...

Økt eiendomsskatt og flere lærere

Det er noen av hovedemnene i SVs alternative budsjett for Kristiansand kommune. Partiet gjør også som Arbeiderpartiet, og øker kommunens gjeld. Partiets gruppeleder omtaler gjeldstaket som noe fiktivt.

– Vi er for en ansvarlig politikk. Her har økonomidirektøren godkjent SVs budsjettforslag. Vi gjør ikke dette for moro skyld og galskap, sier partiets gruppeleder, Melissa Lesamana, til KRS247.

Det blir noe mer gjeld med SV, men partiet ønsker å øke eiendomsskatten mer enn Arbeiderpartiet foreslår. Lesamana ser på eiendomsskatten som omfordelende og derfor viktig for partiet.

– Vi ser vårt snitt til å gjeninnføre den på nivået fra tidligere perioder til å omfordele kraftig til det vi mener er viktigst, nemlig barn og unge.

Lesamana mener også at vedlikehold og oppgradering av bygg som Dvergsnes skole som skal slippe å slite dersom SV får gjennomslag. Hele budsjettet kan leses i Politisk Agenda hos Kristiansand kommune.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/236465104″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]