KRS247.no

Henter værvarsel...

Nyvalgt leder ønsker mer studentengasjement

Silje W. Hammerstad har bare vært i jobben i en uke, men har en klar målsetning for sin periode som leder av Studentorganisasjonen i Agder (STA).

– Vi ønsker å få til mer engasjement blant den jevne student ved å være mer synlige, gjerne få i gang noen diskusjoner eller konferanser om ulike tema, som for eksempel PULS, altså pedagogisk utviklingssenter, sier Hammerstad til KRS247.

Hun er fra Kragerø, men begynte på lærerstudiet ved Universitetet i Agder i 2008 og ble i høst spurt om å delta i studentparlamentet. I slutten av mai ble hun valgt som leder, siden det er det eneste vervet en tidligere student kan ha.

– Jeg synes det virket spennende å holde på med dette på heltid, sier lederen og ser frem til hektiske dager fra 3. august når alvoret virkelig begynner.

– Først blir det studiestart, og vi jobber litt med det nå i sommer også, så skal vi jobbe litt mer de faste tingene som å velge folk inn til nytt studentparlament, forklarer Hammerstad og tror også det blir veldig spennende å finne ut hvordan det blir å jobbe sammen med den nye rektoren.

– Hun som er rektor nå går jo av til jul, så det blir interessant å se hvilke forandringer som vil komme med den nye rektoren, sier Silje Hammerstad som kan stille til gjenvalg en gang til for en ny periode og det er noe hun kommer til å vurdere dersom samarbeidet med Frank Reichert fungerer bra.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/213942366″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]