Annonse

Nytt psykiatribygg blir utsatt


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Det nye psykiatribygget som var planlagt ved Sørlandet sykehus utsettes. Årsaken er at Helse Sørøst trenger pengene i Oslo.

Nyheten kommer frem i en e-post som klinikksjef for psykisk helse, psykiatri og avhengighetsbehandling, Oddvar Sæther, har sendt rundt på sykehuset skriver Fædrelandsvennen.

Sykehusdirektør Jan Roger Olsen fastholder at ingenting er avgjort ennå.

– Pykiatribygget skal opp i styremøte i Helse Sørøst i juni. Der faller avgjørelsen sier Olsen til avisen

I e-posten fra Sæther går det imidlertid fram at administrerende direktør Cathrine Lofthus i Helse Sørøst har vært i møte med ledergruppen ved Sørlandet sykehus.

Der har hun fortalt at psykiatribygget utsettes. Sæther omtaler beslutningen som skuffende og uventet. Samtidig skriver han at han er optimistisk i forhold til å få på plass psykiatribygget senere.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar