Annonse

Nye samtaler rundt sammenslåing


Harald Furre (H) og Jørgen Kristiansen (KrF) har ikke skrinlagt planene om sammenslåing. Her fra folkemøtet 25. mai. Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Til tross for et knusende nederlag i folkeavstemningene på mandag, ser det ikke ut som toppolitikerne stopper planene rundt å slå sammen kommuner.

I dag sitter sentrale politikere i Søgne, Songdalen og Kristiansand i samtaler på Hotel Norge i Kristiansand for å se på mulighetene for et «K3». Ifølge NRK skal Harald Furre, Jørgen Kristiansen og Mette Gundersen være blant de som representerer Kristiansand i samtalene.

«Nye Kristiansand» med fem kommuner er historie, men et mulig K3 vil da bety at Søgne og Songdalen kan bli innlemmet i Kristiansand kommune.

I et naborom sitter sentrale politikere i Lillesand og Birkenes for å diskutere sammenslåing mellom disse to kommunene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer