Annonse

Nye kutt i NOV


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Selskapet må skjære ned i arbeidsstokken igjen, kun kort tid etter at det ble klart at 1500 ansatte mister jobben. Selskapet har en overkapasitet i forhold til salget, og derfor må det kuttes. Det er fortsatt ikke klart når det neste kuttet iverksettes.

– Det vil ta litt tid før vi kan offentliggjøre hvor mange og hvem som må gå. Vi går nå inn i en grundig dialog med de tillitsvalgte. Der skal vi se på tallene og mulighetene våre, vi drøfter og kommer frem til hvor mange og hvordan denne reduksjonen skal gjennomføre, sier kommunikasjonsdirektør i NOV, Dag Nordbø, til KRS247.

Selskapet har lovet de ansatte med konkret melding så snart det er klart. Nordbø understreker at det er viktig at selskapet opptrer ryddig i prosessen som nå kommer.

– Det er utrolig viktig for oss å opptre ryddig og etterrettelig overfor våre ansatte. Vi minner våre ansatte om at grunnen til at kuttene kommer ikke har noe med deres innsats å gjøre, men med markedet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer