KRS247.no

Henter værvarsel...

Nye kutt i NOV

Selskapet må skjære ned i arbeidsstokken igjen, kun kort tid etter at det ble klart at 1500 ansatte mister jobben. Selskapet har en overkapasitet i forhold til salget, og derfor må det kuttes. Det er fortsatt ikke klart når det neste kuttet iverksettes.

– Det vil ta litt tid før vi kan offentliggjøre hvor mange og hvem som må gå. Vi går nå inn i en grundig dialog med de tillitsvalgte. Der skal vi se på tallene og mulighetene våre, vi drøfter og kommer frem til hvor mange og hvordan denne reduksjonen skal gjennomføre, sier kommunikasjonsdirektør i NOV, Dag Nordbø, til KRS247.

Selskapet har lovet de ansatte med konkret melding så snart det er klart. Nordbø understreker at det er viktig at selskapet opptrer ryddig i prosessen som nå kommer.

– Det er utrolig viktig for oss å opptre ryddig og etterrettelig overfor våre ansatte. Vi minner våre ansatte om at grunnen til at kuttene kommer ikke har noe med deres innsats å gjøre, men med markedet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/231351352″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]