KRS247.no

Henter værvarsel...

Ny restaurant åpner i Tollbodgata

St. Leif & Gutta er det siste tilskuddet i byens restaurantgate, Tollbodgata. I begynnelsen av mai åpner den nye restauranten i lokalene som tidligere huset Lille Istanbul, som la ned virksomheten i mars.

I tillegg til ordinær restaurantdrift, skal også sultne Kristiansandere kunne kjøpe mat gjennom en egen serveringsluke ut mot Tollbodgata. Denne vil holde åpent utover kvelden og natta, når restauranten ellers er stengt.

Det er Samer Ibrahim Josef og Oddfinn Pedersen som står bak konseptet, som i hovedsak skal servere mat fra Midtøsten.

– Vi vet at det er steintøft i restaurantbransjen, og vi skal arbeide hardt for å få dette til å svare seg økonomisk. Vi synes det er moro å prøve noe nytt, forteller Oddfinn Pedersen til KRS247.

Restaurantens navn har sitt utspring fra Pedersens hjemsted Flekkerøy, hvor han har vært aktiv i supporterklubben Rægestimen.

– Navnet kommer opprinnelig fra da Fløys tidligere oppmann, Leif Arnesen, drømte at laget skulle berge plassen i 2. divisjon med knappest mulig margin. Da sa jeg at hvis det går som Leif tror, gjør Rægestimen ham til helgen og så tatoverer jeg St. Leif på skuldra, sier Pedersen.

St. Leif & Gutta åpner i Tollbodgata i begynnelsen av mai.