Annonse

Ny oljebedrift kutter i bemanningen


Foto: Norisol.com

Norisol, som blant annet har en avdeling på Lumber i Kristiansand, sier opp 120 av sine ansatte i Norge.

Årsaken skal være mangel på prosjekter etter nyttår og de har derfor for mange ansatte som vil stå uten noe å gjøre når de prosjektene er ferdige, skriver ledelsen i selskapet til ansatte i en e-post som Stavanger Aftenblad har fått tilgang til.

Noen vil miste jobben allerede denne måneden, mens andre vil bli gitt tilbud om å fortsette i stillingen lenger enn oppsigelsen for å kunne fullføre prosjektet.

– Norisol Norge AS arbeider tett sammen med klubbene i bedriften og har fortløpende drøftingsmøter både i forhold til begrunnelse for oppsigelser, kriterier for utvelgelse og omdisponering av personell, står det videre i brevet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer