Annonse

Ny nedbemanningrunde hos MHWirth


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Det Akastor-eide oljeserviceselskapet MHWirth kutter ytterligere 300 stillinger. Det kom frem på et allmøte i mandag der de ansatte ble informert om situasjonen. Det melder Fædrelandsvennen.

Årsaken skal igjen være de dårlige tidene i oljebransjen. Det er så langt usikkert hvor store kuttene blir i Kristiansand. Selskapet skriver følgende i en pressemelding som ble sendt ut like etter klokken 15.

– Grunnet den fortsatt utfordrende markedssituasjonen har MHWirth i dag kunngjort ytterligere reduksjon av bemanningen. For organisasjonen i Norge vil dette bety at ca. 300 fast ansatte får innkalling til drøftelsesmøte i løpet av februar.

MHWirth har hovedkontor i Kristiansand og avdelinger i Oslo, Horten og Stavanger. Tidligere har boreteknologiselskapet vært gjennom tre nedbemanningsrunder. Den siste i oktober 2015 der 300 personer måtte gå, hvorav 220 i Kristiansand.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer