Annonse

Ny nedbemanning i oljebransjen


Foto: LinkedIn

Frontica Business Solutions, som blant annet leverer utstyr og tjenester til MHWirth i Kristiansand, merker også nedgangen i oljebransjen. Før helgen fikk de ansatte beskjed om at rundt 140 av de mister jobben.

– Hovedsaklig er det behov for færre ansatte innen IT, rekruttering, bemanning og kontortjenester, sier daglig leder Niels Didrich Buch til Stavanger Aftenblad og sier at det henger direkte sammen med markedssituasjonen innen olje og gass.

– Vi ser for oss et volumdropp som er betydelig, sier han til avisen.

Juliana Xavier, som er global kommunikasjonsrådgiver i selskapet, kan ikke kommentere overfor KRS247 hvor mange som eksakt mister jobben i Kristiansand fordi det er ikke helt klart enda.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer