Annonse

Ny menighet etablerer seg i Kristiansand


Pastor i Intro, Jostein Krogedal (Foto: Bendik Tjøsvoll)

For 13 år siden startet pastor, Jostein Krogedal, en ny menighet i stua si i Sandnes. I dag har Intro menighet 650 medlemmer og kirker flere steder i landet. Nå vil de prøve å etablere seg i Kristiansand.

– Planen er å videreutvikle det som Intro eksisterer for. Det er å gjøre det enkelt for de som ikke er så vant til å gå i kirken, å bli helhjertede etterfølgere av Jesus. Det har vi gjort nå i syv andre byer, og vi har lyst til å videreføre dette også i Kristiansand.

For Jostein Krogedal er det viktig å understreke at de ikke har tenkt å konkurrere med eksisterende menigheter, men heller være et supplement for de som ellers ikke går i en kirke eller en menighet.

– Mange sier at Kristiansand ligger i bibelbeltet, og at alle er kristustroende her, men sannheten er at det ikke er mer enn syv prosent som regelmessig går i gudstjeneste i Kristiansand-området.

Det er disse Krogedal nå ønsker å henvende seg til ved å etablere seg i Kristiansand.

Hør mer her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer