KRS247.no

Henter værvarsel...

Ny menighet etablerer seg i Kristiansand

For 13 år siden startet pastor, Jostein Krogedal, en ny menighet i stua si i Sandnes. I dag har Intro menighet 650 medlemmer og kirker flere steder i landet. Nå vil de prøve å etablere seg i Kristiansand.

– Planen er å videreutvikle det som Intro eksisterer for. Det er å gjøre det enkelt for de som ikke er så vant til å gå i kirken, å bli helhjertede etterfølgere av Jesus. Det har vi gjort nå i syv andre byer, og vi har lyst til å videreføre dette også i Kristiansand.

For Jostein Krogedal er det viktig å understreke at de ikke har tenkt å konkurrere med eksisterende menigheter, men heller være et supplement for de som ellers ikke går i en kirke eller en menighet.

– Mange sier at Kristiansand ligger i bibelbeltet, og at alle er kristustroende her, men sannheten er at det ikke er mer enn syv prosent som regelmessig går i gudstjeneste i Kristiansand-området.

Det er disse Krogedal nå ønsker å henvende seg til ved å etablere seg i Kristiansand.

Hør mer her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228052649″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]