Annonse

NRK Sørlandet rammes av kutt


NRK Sørlandet må kutte Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

NRK sine distriktskontorer må kutte 40 millioner kroner på landsbasis, det medfører også kutt hos NRK Sørlandet.

– Vi håper å komme i mål uten å måtte gå til oppsigelser, men om vi klarer det vil de neste ukene vise, sier Distriktsredaktør i NRK Sørlandet, Anders Sårheim KRS247.

Totalt skal 2 årsverk i redaksjonen og i underkant av 1 årsverk i administrasjonen kuttes. Sårheim mener det er naturlig at det sørligste distriktskontoret tar sin del.

– NRK må kutte totalt 250 millioner kroner, og vår divisjon inntil 40 millioner. Da ville det vært rart om ikke også vi måtte ta vår del, sier Sårheim som ikke tror kuttene vil gå utover kvaliteten.

Klubbleder Anne Berit Larsen sier kuttene oppleves som tøffe.

– Selv om vi ikke kan sammenligne oss med andre kontorer som må kutte over 10 stillinger, så føles det veldig tøft. Det er ikke noe tvil om det er et vanskelig jobbmarked for journalister på Sørlandet nå, sier Larsen.

Hør intervju med Anders Sårheim her:




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer



Legg igjen en kommentar