Annonse

Nouri er klar for Brann


Amin Nouri, her mot Fløy i cupen 2013. Foto: Glenn Th. Faannessen

Det bekreftet klubben selv i 15-tiden i dag. I dag signerte den tidligere Start- og Vålerengaspilleren en treårskontrakt med Bergensklubben. Dermed har klubben sikret seg en erstatter på høyreback etter å ha solgt Gustav Vindheim (19) til Malmö.

Litt over klokken 14 kom Nouri til syne for journalistene som ventet på Stadion. Iført Brann-tøy og i selskap med fysioterapeut Gregor Monsen, forsvant han inn i en heis og opp på kontoret til midlertidig sportssjef Rune Soltvedt, og signerte for klubben. Det skriver Bergens Tidende.

Nouri ble av samme avis nevnt som mulig erstatter for Vindheim for en liten uke siden, da overgangsryktene rundt 19-åringen var på sitt varmeste.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar