Annonse

Norske klubber interesserte i Owello


FOTO: Lars Gunnar Bergstad

Det er nigerianerens agent, Tom Poldner, som forteller dette til Fædrelandsvennen. Midtbanespilleren er inne i sitt siste kontraktsår i Start, og har allerede uttalt at han ønsker seg vekk fra klubben.

– Det er et par norske klubber som er interesserte i ham, men akkurat nå skjer det ingenting, sier Poldner.

Agenten forteller videre at han ser for seg at Owello spiller vårsesongen i Norge før utlandet kaller, og da er Belgia det mest aktuelle landet. Tidligere ble Owello linket til belgisk fotball, men det ble ingen avtale på det tidspunktet.

Kutt i Start

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, vil ikke kommentere spillerlogistikk overfor KRS247.no.

– Vi kommenterer ikke spillerlogistikk, er direktørens kommentar.

Kuttene i klubben vil ramme spillerlønningene, og Owello er blant klubbens best betalte spillere. Spillerens agent vil ikke si noe konkret om lønnskutt.

– Start har skrevet en kontrakt med Solomon, og vi kan ikke si at det er greit med lønsskutt. Jeg forstår situasjonen til Start, men dette har vi ikke diskutert. Kanskje vi sier ja, kanskje vi sier nei, sier Poldner til fvn.no.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar