KRS247.no

Henter værvarsel...

Noroff med kodekurs

Fagskolen Noroff har lansert et nytt studietilbud for de som er litt over middels opptatt av koding og utvikling. Det er innen frontend-utvikling og blir tilgjengelig i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og som nettstudium fra neste høst.

– Frontend-utviklere fra Noroff vil kode og utvikle morgendagens websider, software og apper med god forståelse for brukeropplevelse, sier Olav Slettahjell, fagsjef for Noroff Fagskole i en pressemelding. Han er glad for at fagskolen utvider studieporteføljen med et toårig fagskolestudium i frontend-utvikling.

Studiet vil være en praktisk utdanning hvor studentene lærer både visuell og teknisk utvikling av brukerorienterte løsninger for web- og mobile enheter. De vil lære HTML, CSS og JavaScript, og få et solid overblikk i C+, Ruby, PHP og Python.

Terje Karlsen, fagansvarlig utvikler i Dinamo, sier i pressemeldingen at det er økende etterspørsel for frontend-utviklere i bransjen:

– I vår bransje er det økende etterspørsel etter kompetente digitale hoder, og Dinamo ser stadig behov for praktiske frontend-utviklere som mestrer den store bredden som ligger i dette faget – både teknisk frontend-koding og tanker rundt god UX.