Annonse

Noroff med kodekurs


Foto: Steffen McInerney, Wikipedia (CC-BY-NO)

Fagskolen Noroff har lansert et nytt studietilbud for de som er litt over middels opptatt av koding og utvikling. Det er innen frontend-utvikling og blir tilgjengelig i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og som nettstudium fra neste høst.

– Frontend-utviklere fra Noroff vil kode og utvikle morgendagens websider, software og apper med god forståelse for brukeropplevelse, sier Olav Slettahjell, fagsjef for Noroff Fagskole i en pressemelding. Han er glad for at fagskolen utvider studieporteføljen med et toårig fagskolestudium i frontend-utvikling.

Studiet vil være en praktisk utdanning hvor studentene lærer både visuell og teknisk utvikling av brukerorienterte løsninger for web- og mobile enheter. De vil lære HTML, CSS og JavaScript, og få et solid overblikk i C+, Ruby, PHP og Python.

Terje Karlsen, fagansvarlig utvikler i Dinamo, sier i pressemeldingen at det er økende etterspørsel for frontend-utviklere i bransjen:

– I vår bransje er det økende etterspørsel etter kompetente digitale hoder, og Dinamo ser stadig behov for praktiske frontend-utviklere som mestrer den store bredden som ligger i dette faget – både teknisk frontend-koding og tanker rundt god UX.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer