Annonse

Nominert som årets radiotalent i Norge


Foto: Aleksander Ramsland

15 år gamle Casper Lehland fra Kristiansand er en av fem nominerte til Norges gjeveste radiopris.

Han er nominert i kategorien «Årets radiotalent» til «Prix Radio», som er Norges offisielle mesterskap i radio.

Lehland har vært frivillig medarbeider i Radio Sør i to år, og er initiativtaker og programleder for radioens ungdomssatsning «Takeoff».

Han kjemper om prisen sammen med talenter som har sitt daglige virke i P4 og Radio Norge.

– Det er enda et stykke å gå til å vinne den store prisen, men bare det å bli nominert er utrolig gøy. Det gir meg lyst og inspirasjon til å stå på videre, sier Lehland til KRS247.

Den unge programlederen er den yngste av de nominerte uansett kategori.

Prisene deles ut under arrangementet «Radiodager», som finner sted i Oslo 17. til 18. september.

Radio Sør har tidligere hevdet seg bra under den nasjonale prisutdelingen. I fjor var Helge Martin Markussen hovednominert i kategorien «Årets intervju» for hans intervju på Radio Sør med Espen Trædal, men måtte da se seg slått av P4. I 2010 vant Radio Sør pris under Prix Radio for «Årets promo» til radiodokumentaren «Kringsatt av fiender».
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer