Annonse

Noe bedring i arbeidsledigheten


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Det er 4,4 prosent som er arbeidsledige i Kristiansand. Dette er en nedgang på 115 personer i forhold til tallene for januar. Men det er likevel 18 prosent flere arbeidsledige nå enn i fjor.

Nye tall fra NAV viser også at Vennesla har 4,2 prosent som er helt arbeidsledige, mens Søgne har 4,3 prosent som er helt arbeidsledige. Felles for alle tre kommunene er en økning i arbeidsledigheten i forhold til februar i fjor.

For Songdalen sin del er det derimot lavest antall arbeidsledige innenfor dekningsområdet til KRS247. Der er det bare 3,7 prosent av arbeidsstyrken som er arbeidsledige.

Totalt er det 2034 personer som er helt arbeidsledige i Kristiansand, 310 personer i Vennesla, 243 personer i Søgne og 119 personer i Songdalen. For hele fylket er det 3714 personer som er arbeidsledige, det utgjør 4,0 prosent av arbeidsstyrken.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer