Annonse

Niende best i landet


Kristiansand sett fra luften. Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com
Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Kristiansand kommer på niendeplass i Tripadvisors kåring over de beste reisemålene i Norge. Det er klart etter at Traveller’s Choice 2016 er kåret. Ikke overraskende er Oslo det beste reisemålet, mens Tromsø er det nest beste.

Reisenettstedet lister opp Dyreparken, Kilden og Ravnedalen som de tre viktigste attraksjonene i byen, mens Baneheia og Odderøya er på henholdsvis fjerde og femteplass over de beste tingene å sjekke ut i Kristiansand.

På tredjeplass over de 56 tingene som er listet opp, finner vi Escape Room, som er et interaktivt spill hvor det handlet om å løse de riktige gåtene for å komme seg ut av rommet innen én time.

Årets niendeplass er en plass ned i forhold til plasseringen fra 2015.

Kåringen «Traveller’s Choice» er basert på antall anmeldelser fra gjester, rangeringen de har gitt, hvor godt oppdatert informasjonen er og når attraksjonen sist ble anmeldt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer