Annonse

Nest størst av de norske


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Netthandelen i Kristiansand er den syvende mest populære nettbutikken i Norge, og den nest mest populære som er basert her til lands. Salgssjef Lene Johansen synes tallene er gledelige, men synes det er mange utenlandskbaserte nettbutikker på listen.

Salgssjef i Netthandelen, Lene Johansen

Salgssjef i Netthandelen, Lene Johansen

– Vi er veldig glade for å være på topp 10-lista. Det er litt betenkelig at det er så mange utenlandske aktører, så vi kommer til å jobbe hardt for å bli værende på lista og få opp andre butikker i konsernet vårt, forteller Johansen til KRS247.no.

Topplisten er publisert av nettsiden netthandel.no, og komplett.no topper listen. Deretter følger kjente nettsider som Zalando, Elkjøp, Ikea, eBay og NetOnNet før Netthandelen kommer inn på en 7. plass. Johansen påpeker at konkurransen fra utlandet er stor, men har klokketro på nettbutikken blivakker.no.

– Vi merker konkurransen fra utlandet, men vi har troen på at særlig blivakker.no skal fortsette å vokse.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer