Annonse

Nedbør og stigende temperaturer


Værstasjonen på Mestad i Torridal. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Det er slutt på finværet. Helgen byr på lite finvær i sørlige strøk. Sørlandet kan vente seg gråvær og regn allerede i morgen.

– Det fine været som har vært de siste dagene er det dessverre slutt på, sier Camilla Albertsen fra StormGeo.

Det kommer en varmfront inn over sør- og vestlandet. Dette fører til tilskyende vær og stigende temperaturer.

– Vi forventer at nedbøren nok begynner som sludd og snø i indre og høyereliggende strøk. Langs kysten begynner detsom regn, og gjennom dagen stiger temperaturene slik at snøgrensen ender opp på 600 til 900 meter på ettermiddagen, sier Albertsen til KRS247.

Man kan også vente dis og tåke, samt at indre strøk kan få regn som fryser på bakken. Mye vær bare på fredag, med andre ord.

– Det er fredag, ja. Videre gjennom helgen er det litt samme værtypen. Perioder med nedbør gjennom hele helgen og relativt mildt med temperaturer på 6-8 grader midt på dagen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer