Annonse

Natteravn: – Myk opp alkoholpolitikken


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Mangeårig natteravn i Kristiansand, Anne Hilde Carlsen Nguyen, tror løsningen på mye av bråket i Kristiansand kan være å mykne opp alkoholpolitikken. Hun tror det er to hovedårsaker til at det er noe mer vold i Kristiansand sentrum.

Mangeårig natteravn i Kristiansand, Anne Hilde Carlsen Nguyen. | Foto: natteravn.no

Mangeårig natteravn i Kristiansand, Anne Hilde Carlsen Nguyen. | Foto: natteravn.no

– Det er dyrt å drikke ute, og det er korte åpningstider. Vi ser at det er mange som er veldig fulle når de kommer til byen. Folk drikker i taxien til byen, selv om det egentlig ikke er lov. Folk hiver innpå mest mulig før de kommer til utestedet, for at de ikke skal virke for fulle for dørvaktene, forteller Nguyen til KRS247.

Hun er likevel rask til å påpeke at Kristiansand er en veldig trygg by, og at det ikke er snakk om et generasjonsskille.

– Dette gjelder alle! Det er ingen aldersgruppe som skiller seg ut, slik vi oppfatter det. Det er så mange ungdommer og godt voksne som oppfører seg eksemplariske på byen. Jeg har vært natteravn i en årrekke, og vi har en veldig trygg og god by.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer