Annonse

Nattefrost når helgen kommer?


Denne ukens vær kommer til å holde seg til sol, opphold, temperaturer opp mot 15 grader og tidvis kraftig vind utsatte steder. Helgen kan derimot bli en kjølig opplevelse, skal vi tro meteorologene.

– Det er absolutt Agder-fylkene som får det beste været den kommende uka. Vi har lavtrykk som ligger trekker inn i Norskehavet, og det betyr at nedbøren holder seg på Vestlandet og i Midt-Norge mens Agder og Østlandet kommer i le av fjellene. Helt vest i Vest-Agder kan det komme noe spredt regn og mer skyer, sier Solbjørg Apeland fra StormGeo.

Hun lover lange perioder med sol. Morgendagen blir en veldig fin dag, med mye sol og temperaturer opp mot 15 grader. Det kommer til å blåse godt langs kysten og i fjellheimen. Været kommer til å holde seg slik, kanske med litt lavere temperaturer til og med torsdag. Så kommer helgen.

– Når det nærmer seg helgen vil lavtrykket trekke lenger øst og sette opp et nordavindsfelt og hele Sør-Norge og da vil temperaturene falle. Det vil kanskje bli nattefrost og dagtemperaturer rundt fem eller seks grader selv når det er sol, avslutter Apeland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer