Annonse

Nå merkes oljenedgangen


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Nedbemanningen i oljerelaterte bedrifter på Sørlandet rammer nå taxibransjen, hotellnæringen og Kristiansand Lufthavn Kjevik.

Arne Mjåland som er taxisjåfør i Agder Taxi sier til Fædrelandsvennen at de står mer stille og tjener mindre enn før. Omsetningen har gått betydelig ned de siste månedene.

Også hotellene merker en nedgang i belegget, uten at det foreligger tall på hvor mye som er en direkte konsekvens av kuttene i oljebransjen.

Kommunikasjonsdirektør i National Oilwell Varco, Dag Nordbø, bekrefter overfor avisen at de har kuttet dramatisk i reisebudsjettene for å kutte kostnader.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer