KRS247.no

Henter værvarsel...

Mye vold i Kristiansand i natt

Politiet måtte rykke ut til flere voldshendelser i Kvadraturen og utenfor sentrum av Kristiansand i løpet av natten.

Første hendelsen var klokken 00:23 i natt der en 21 år gammel mann ble bortvist fra byen etter å ha truet dørverter.

Et drøyt kvarter senere ble en 19 år gammel mann pågrepet og anmeldt etter trusler mot dørverter i tillegg til slag mot forbipasserende og motstand mot politiet.

Klokken 00:42 fikk politiet melding om en voldhendelse i Rona i Kristiansand. Der ble en 35 år gammel mann sendt til legevakt for behandling av skader. Det er foreløpig uklart hva som skjedde i forbindelse med voldshendelsen.

Klokken 00:52 fikk politiet melding om en voldhendelse i Kvadraturen der en 26 år gammel mann hadde slått en jevnaldrende mann i hodet med en flaske.

Mellom 2 og 3 måtte politiet gripe inn i flere hendelser. Først 02:02 der en 21 år gammel mann ikke ønsket å etterkomme politiets pålegg, så 02:19 ble en 23 år gammel mann bortvist fra sentrum etter å ha vært beruset og kommet med trusler mot andre personer, så 02:22 der en 54 år gammel mann hadde urinert på et forretningsbygg i Tollbodgata. Klokken 02:43 ble en 33 år gammel mann anmeldt for tyveri av pizza fra et gatekjøkken, mens klokken 02:55 måtte politiet gripe inn i et slagsmål mellom flere personer i Tollbodgata. En av personene fikk slått ut deler av en tann.

Klokken 03:38 fikk politiet melding om en ny voldshendelse i Kvadraturen. En 19 år gammel kvinne og en 47 år gammel mann skal ha blitt utsatt for vold av tre ukjente personer som stakk fra stedet. De skal ikke ha fått alvorlige skader, men de ble kjørt til legevakt for behandling av blant annet et kutt i ansiktet.