Annonse

Mye gråvær og en del regn denne uken


Foto: Ann Helen Gjerde

Det er for det meste grått vær med en del regn som står på menyen denne uken. Vedvarende solskinn må man se langt etter på Sørlandet, selv om torsdagen kan se ut til å bli en hyggeligere og mer sommerlig affære enn vi har vært vant til i det siste.

– I dag ligger det en nedbørsfront over Sørlandet. Den vil ligge her utover dagen. I morgen blir det nok ikke så mye regn, men det blir skyer og ikke sommerlige temperaturer, sier Henriette Skaret, vakthavende meteorolog fra StormGeo, til KRS247.

Når hun blir spurt om leveringstiden for fint vær i noen dager i strekk svarer hun at torsdagen kan bli en fin dag, men at det ikke er noe som kommer til å vare.

– Det må vi nok se litt langt etter, dessverre. Vi har muligens en dag på torsdag hvor vi kan få sol og temperaturer opp mot 20 grader og mye fint vær egentlig i hele Sør-Norge. Det blir dessverre ikke noe langvarig, forteller Skaret.

Helgeværet ser heller ikke særlig lovende ut, selv om prognosene ikke er helt spikra. Det ser dog ut til at et lavtrykk vil komme inn fra vest på fredag, noe som nok betyr en del regn gjennom helgen. Hør intervjuet med meteorologen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer