Annonse

Mye bråk og bortvisninger for politiet


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Det har vært noen travle timer for Agderpolitiet. Dette er loggen for natt til i dag og morgen og formiddagen i dag, 29. mars.

KRISTIANSAND: Bortvises fra sentrum
01.55:
En person bortvises fra et utested i sentrum etter å ha forstyrret orden. Vedkommende nekter å følge politiets pålegg, samt å oppgi personalia. Personen pågripes, innsettes i arresten og anmeldes for forholdet.

KRISTIANSAND: Full gjest bortvises
03.10:
Politiet får melding om en bråkete og beruset gjest på et utested i sentrum. Personen bortvises fra sentrum for resten av natta, men vil feste videre. Klokka 03.41 treffer politiet igjen på mannen, denne gangen i Markens gate. Han innbringes og anmeldes for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

KRISTIANSAND: Pågripes etter å ha laget bråk
03.55:
Melding om ordensforstyrrelser i Markens gate. En person blir pågrepet, og innsatt i arrest og anmeldt.

KRISTIANSAND: Bortviser flere personer fra sentrum
04.01:
Melding om bråk i Markensgate/Tollbodgata. Politiet bortviser flere personer fra stedet.

SONGDALEN: Biltyveri
10.11:
En blå Audi A6 er meldt stjålet fra Brennåsen. Senere meldes det at bilen er kommet til rette.

KRISTIANSAND: Grove tyverier
10.00-12.00:
Politiet har pågrepet tre personer mistenkt for flere grove tyverier fra privatperson og bedrifter. Denne pågripelsen kan politiet rette stor takk til et observant vitne – viktig med god hjelp fra publikum. Takk for bistand, skriver Agder Politidistrikt på Twitter.

VENNESLA: Innbrudd hos Vindbjart
13.04
: Melding om innbrudd i Vindbjarts klubblokaler. Politiet vil gjennomføre åstedsundersøkelse.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer