Annonse

Motorsyklist omkommet etter ulykke på E39


Arkivfoto: Pål Lomeland

En motorsyklist fra Tyskland har blitt bekreftet omkommet etter å ha blitt sendt til sykehus med kritiske skader som følge av en møteulykke på E39 ved Lunde i Søgne nå i ettermiddag.

Politiet skal ha fått melding om hendelsen kl. 13:25 og motorsyklisten skal ifølge NRK ha kommer over i motsatt kjørefelt da ulykken skjedde. Motorsyklisten skal ha kollidert med en minibuss der det satt sju kinesiske turister. Disse skal ha kommet fra hendelsen med lettere skader og ble sendt til legevakten i Søgne for behandling av disse. De ble også tatt hand om av kriseteam.

Den tyske motorsyklisten skal ha vært en del av et reisefølge på flere tohjulinger. Det jobbes med å få tak i pårørende til den omkomne.

Det oppstod store trafikale utfordringer i forbindelse med ulykken og trafikken ble ledet forbi via fylkesvei 114 Lohneveien og det skal til tider ha vært stillestående køer. E39 ble åpnet kl. 17:18, ifølge politiet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer