Annonse

Motorpsycho til Måkeskrik


Et av Norges største og mest innflytelsesrike band kommer til Bendiksbukta i juli. Bandet ble startet i Trondheim i 1989 og har i løpet av årene opparbeidet seg en stor fanskare i både inn- og utland.

Det er festivalen som melder dette på egne nettsider. Musikken beskrives oftest som en blanding av eksperiementell, psykedelisk og vanlig rock, med elementer fra jazz, metall og punk. Deres gjennombrudd kom med albumet «Demon Box», i 1992 og bandet har nesten årlig gitt ut plater siden oppstarten, og er et av norsk musikks mest produktive ensembler. I tillegg har bandet tre spellemannspriser og flere nominasjoner. travelwithgirls.com
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer