KRS247.no

Henter værvarsel...

Mor og datter hadde englevakt på E18

Mari Camilla Lyngholt mener hun og datteren hadde englevakt som klarte å komme seg relativt uskadd fra en kraftig front-mot-front-kollisjon på E18 mellom Oslo og Kristiansand.

Lyngholt og hennes fem år gamle datter var på vei hjem fra Oslo da en BMW kjørte over i motsatt kjørefelt ved 17.30-tiden fredag ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd i nærheten av Hullvann på E18 i Kragerø.

Slik så skadene ut på bilen etter sammenstøtet med BMW-en på E18 fredag kveld. Foto: Viking redningstjeneste

Slik så skadene ut på bilen etter sammenstøtet med BMW-en på E18 fredag kveld. Foto: Viking redningstjeneste

– Det var ingen steder å kjøre unna, for det var autovern på den ene siden og mange biler i motsatt kjørefelt på den andre siden. Jeg bremset så godt jeg kunne, men det hjalp ikke noe særlig, forteller Lyngholt til Agderposten.

Det skal ha vært en 21 år gammel mann som satt bak rattet i BMWen som kjørte rett i Lyngholts bil. Han ble sendt til sykehus i Skien for sjekk, mens Lyngholdt og hennes datter ble sendt til Sørlandet sykehus i Arendal i ambulanse. Mari Camilla Lyngholt skal ha klaget på smerter i hode, nakke og nedover ryggen, mens datteren hennes fikk bare en blåveis over øyet og et blåmerke på armen.

På sykehuset fant de ingen tegn til alvorlige skader og begge fikk komme hjem til Kristiansand i natt.

– Jeg skjønner ikke at det går an å overleve noe sånt, og komme fra det med bare noen skrubbsår og vondt i nakken. En av dem som kom til for å hjelpe på stedet, sa også at det var utrolig at jeg kunne reise meg og gå ut av en sånn bil, sier Lyngholt til avisen.

Operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Telemark politidistrikt forteller overfor Agderposten at den 21 år gamle mannen fikk førerkortet sitt beslaglagt, men det skal ikke være mistanke om ruskjøring.