Annonse

Mobilkranen hadde ikke kjetting


Karussveien - Foto: Google Maps

Mobilkranen som skled ned bakken på en gang- og sykkelsti ved Karuss barnehage tirsdag morgen, hadde vinterdekk, men var ikke utstyrt med kjetting før etter den tragiske ulykken som endte med at en fem år gammel gutt mistet livet.

– Det var ikke kjettinger på mobilkrana da ulykka skjedde. Jeg kan ikke si noe om den skulle hatt det. Det er vanlig å sko seg etter vær og føre, sier Segberg til NRK Sørlandet.

Han sier også at de kjettingene som vises på bildene fra ulykken, ble tatt på først etter ulykken.

Daglig leder i Nordic Crane Sør, Håvard Jahren, vil i dag ikke si noe om saken av hensyn til etterforskningen. Men han bekrefter at dekkene på mobilkrana er i henhold til reglementet.

Sjåføren av mobilkranen har blitt avhørt av politiet, men Segberg ønsker ikke å gå inn på hva han har fortalt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer