Annonse

Minst 70 må gå hos Cameron


Foto: Pål Lomeland

I august varslet Cameron Sense i Kristiansand at selskapet skulle kutte 50 stillinger. Nå viser det seg at nedbemmaningen vil ramme hardere enn først antatt.

– Vi holder fortsatt på med drøftingsmøter og kartlegger situasjonen, sier administrerende direktør Tom Fidjeland til KRS247.

Han ønsker ikke å gå ut med noen konkrete tall før i begynnelsen av neste uke, men han bekrefter at flere enn 70 personer vil miste jobbene sine.

– Gi meg fem-seks dager til så vet vi mer, sier Fidjeland før han gikk til et nytt møte.

I august sa Fidjeland at selskapet ikke har planlagt ytterligere nedskjæringer utover den varslede bemanningsreduksjonen på 50 ansatte.

– Vi har ingen konkrete planer om flere kutt, i hvert fall ikke i umiddelbar fremtid. Det som skjer langt fremme har jeg ingen oversikt nå, sa Fidjeland den gang.

Nå viser det seg at enda flere må forlate bedriften som leverer høyteknologisk boreutstyr og borepakker til den internasjonale olje- og gass industrien.

Cameron Sense har hatt flere runder med nedbemanning og har på halvannet år redusert staben med 200 personer.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer