Annonse

– Mine sommerperler er Bertes og Stampa


Restauranteier hos Mother India, Raj Sharma (Foto: Heidi Rosander Lund)

SOMMERPRATEN: Ett godt stykke ned i Markensgate finner vi Mother India, en familiebedrift som i mange år har servert byens befolkning indisk mat. I fjor fyllte restauranten 20 år og er med det en av byens eldste.

For resturanteier Raj Sharma, så er Stampa og Bertes to personlige sommerperler. På disse to stedene tilbragte han mye tid om sommeren i barne- og ungdomsårene. En tid som i dag bringer frem gode minner.

For Raj er også sommeren is, bading og grilling. Han tar gjerne en burger eller ei pølse på grillen, men foretrekker indisk mat når det skal grilles hjemme hos familien Sharma.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer