Annonse

– Min største dag i politikken


Foto: Helge Martin Markussen

Stortingsrepresentant Åse Michaelsen fra Frp innrømmer at dagens nyhet om en stor veisatsing til rundt 130 milliarder kroner er en gledens dag for Sørlandet, og henne personlig. 

– For meg som har jobbet med dette siden 1995, så er det nok en av de største seirene, sier Michaelsen til KRS247.

Regjeringspartiene og støttepartiene Venstre og KrF holdt pressekonferanse flere steder tirsdag for å fortelle nyheten.

For Sørlandet sin del er det nå klart at det skal bygges ny vei mellom Kristiansand og Ålgård, og prosjektet løftes ut av Nasjonal Transportplan og skal garanteres midler.

– Vi flytter nå disse store veiprosjektene ut av stortingssalen og inn i et statlig selskap. Dermed kan vi bygge raskere enn vi gjør nå, sier Michaelsen.

Et infrastrukturfond, deler av årsavgiften for bil, direkte kapital på rundt 5 mrd fra staten i tillegg til bompenger skal brukes for å finansiere satsingen.

Hør hele intervjuet med Åse Michaelsen her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer