Annonse

Milliongave til UiA


Foto: Morten Olsen Haugen Wikipedia
Handelshøyskolen ved UiA har mottatt en million kroner i gave fra Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør. Pengene skal gå til å finansiere UiA sin andel av en felles PhD-student, i samarbeid med Belgias ledende handelshøyskole.
Med denne gaven ønsker Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør å være med legge til rette for en ny finansieringsordning for PhD-utdannelse ved UiA, samtidig som forskningen forbedres og institusjonen blir mer internasjonal. Ønsket er at gaven også blir et eksempel for andre givere.
– Dette handler om en ny måte å finansiere doktorgrader på, noe som er mer vanlig i resten av verden, sier Daglig Leder ved Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør Rune Røiseland.Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar