KRS247.no

Henter værvarsel...

Michael McIntyre til Kristiansand

Den britiske humorstjerna kommer til Aquaramahallen 6. mai. Det kommer frem i en pressemelding fra Imperiet, A Comic Soul og OK Produksjoner. Jørgen Skauge uttaler at dette er det største innen britisk standup i disse dager.

– Det blir ikke større enn Michael McIntyre av de britiske nå, sier Skauge til KRS247.

Komikeren satte publikumsrekord på Oslo Spektrum og DNB Arena i fjor, og i år har han allerede solgt ut Grieghallen 3 ganger på bare noen timer. Hans forrige turné solgte over fire hundre tusen billetter, og billettene rives bort i et forrykende tempo. Skauge på sin side kan takke sine foreldre for at han ble introdusert for humoristen.

– Han kom inn via min mor og far som satt og så på Live At The Apollo en dag jeg var hjemme. Der synes jeg McIntyre var morsomst, og jeg tenkte faktisk «han der var jækla morsom». Det synes også gutta på Kick, så da gikk vi sammen og fikk ham til byen, forteller Skauge.

– Kilden hadde Jack Dee for en tid tilbake. Var det et bevis på at britisk standup funker i Kristiansand?

– Jeg var ikke på det showet, men jeg forstod i etterkant at det var en braksuksess. Så det er blitt vist at det kan funke. Videre har det jo vært mindre arrangementer med britiske komikere rundt forbi, så vi visste at britisk standup kunne funke på Sørlandet. Nå skal vi selge 2200 billetter. Det er en dobbel Kilden, sier Skauge.

Billettene legges forøvrig ut på Ticketmaster mandag 27. mars.